Hentbol: Erkekler Süper Lig

Hentbol: Erkekler Süper Lig -Antrenör Aslankaya: -Trabzonspor maçını kazandığımız taktirde yüzde 90 Süper Ligde devam edeceğiz


NİĞDE (A.A) - Hentbol Erkekler Süper Ligi 51 Niğdespor Antrenörü Aydemir Aslankaya, Trabzonspor maçını kazandığımız taktirde yüzde 90 Süper Ligde devam edeceğiz dedi.
     Bu sene ligde yaşanan sakatlıkların takımı sıkıntıya soktuğunu ve şuanda telafi etmeye çalıştıklarını belirten Aslankaya, hafta sonu İstanbul Yedi Tepe takımı ile yaptıkları maçın galibiyetle sonuçlandığını, Süper Ligde kalmayı hedeflediklerini söyledi.
     Aslankaya AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzonsporla 13 Nisanda oynanacak maç öncesi milli takımların kampından dolayı 3 haftalık bir ara vereceklerini, Trabzonspor maçını kazanıp ligde kalıp Niğdeye iyi şeyler yapmak istediklerini belirtti.
     Aslankaya, şöyle devam etti:
     Süper Ligde oynamak çok önemli. Sporcularım ellerinden geleni yapıyor. Biz Avrupa kupalarını hedefleyen, şampiyonluğu hedefleyen Niğde takımını meydana getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Sporcularıma çok güveniyorum. El ele verip Avrupa kupasını oynayan bir Avrupa takımını Niğdeye getirip burada maç yapmamız herhalde tarihi bir olay olabilir. Buna çok uzak değiliz.
    
     Muhabir: Betül Abbak
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Hentbol: Erkekler Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER