Hentbol: Erkekler Süper Ligi

Hentbol: Erkekler Süper Ligi -Akdeniz Üniversitesi Antrenörü Dağseven: -51 Niğdesporu yendiğimiz takdirde matematiksel olarak ligde kalmayı garantileyeceğiz


ANTALYA (A.A) - Erkekler Süper Ligi ekiplerinden Akdeniz Üniversitesi Antrenörü Tufan Dağseven, 51 Niğdesporu yendikleri takdirde matematiksel olarak ligde kalmayı garantileyeceklerini söyledi.
     Dağseven, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde Trabzonspor gibi güçlü bir takımı saha ve seyirci avantajını kullanarak mağlup etmelerinin ligde kalma adına takımı yukarı sıralara çıkardığını vurguladı.
     Puanlarını 14e çıkardıklarını ve ligde kalma mücadelesi veren diğer takımlardan avantajlı bir duruma geçtiklerini belirten Dağseven, Ligin ikinci yarısında çıkış yakalayan ve namağlup şekilde yoluna devam eden Trabzonsporu yenmek önemliydi. En yakın takipçimiz ve bu hafta deplasmanda karşılaşacağımız 51 Niğdespor maçıyla çıkışımızı sürdürmek istiyoruz dedi.
     51 Niğdespor maçı hazırlıklarına Akdeniz Üniversitesi Spor Salonunda devam ettiklerini kaydeden Dağseven, maça günde çift antrenman yaparak hazırlandıklarını, deplasmanda kazanmak için ellerinden gelen mücadeleyi sahaya yansıtacaklarını dile getirdi.
     Dağseven, Trabzonsporu yenerek ligde kalmak için avantaj elde ettiklerine işaret ederek, şunları söyledi:
     Bu hafta da galip gelerek rakiplerimizle puan farkını açmak istiyoruz. 51 Niğdespor maçında tek hedefimiz galibiyet olacak. 51 Niğdesporu yendiğimiz takdirde matematiksel olarak ligde kalmayı garantileyeceğiz. İyi oyunculardan kurulu güçlü bir takım olduğumuzu düşünüyorum.
     Hentbol Erkekler Süper Liginde Akdeniz Üniversitesi, 9 Mart Cumartesi günü saat 13.00de deplasmanda 51 Niğdespor ile karşılaşacak.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Hentbol: Erkekler Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER