Hentbol: Erkekler Süper Ligi

Hentbol: Erkekler Süper Ligi -Trabzonspor Antrenörü Kaynak: Mersin Hentbol maçını kazanarak moral bulmak istiyoruz


TRABZON (A.A) - Trabzonspor Antrenörü Ahmet Kaynak, yarın sahalarında Mersin Hentbol ile yapacakları karşılaşmayı kazanarak moral bulmak istediklerini söyledi.
     Kaynak, küme düşme hattından uzaklaşıp play-off şanslarını devam ettirebilmeleri için Mersin Hentbol maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini belirterek, Akdeniz Üniversitesi maçını unutup Mersin Hentbol maçına kilitlendik. Hafta içi yaptığımız idmanlarla bu maça iyi hazırlandık. Mutlaka kazanmamız gereken bir maç dedi.
     Takım olarak maça motive olduklarını ifade eden Kaynak, Mersin Hentbol maçını kazanarak moral bulmak istiyoruz. Son haftaki maçta yaptığımız hataları tekrar etmemeye çalışacağız. Rakibimize daha çok hata yaptırıp topla daha fazla oynayan taraf olmak istiyoruz. Maçın kontrolünü elimizde tutarak salondan galip ayrılan taraf olacağımıza inanıyorum dedi.
     Arsin ilçesinde yapılacak karşılaşmada Arsinli sporseverlerin kendilerini yalnız bırakmamalarını isteyen Kaynak, bu karşılaşmada taraftarların desteğine ihtiyaç duyduklarını, tribünlerin coşkusunun takıma moral olacağını söyledi.
     Kaynak, sakatlığı bulunan Kostiantynin oynama ihtimalinin yüksek olduğu ifade ederek, Kostiantyn koşulara başladı, büyük olasılıkla takımdaki yerini alacak. Dmitronun ise sakatlığı devam ediyor, bu karşılaşmada oynayabilmesi zor diye konuştu.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta / Asena Akçay
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Hentbol: Erkekler Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER