Hırsızlık zanlısı güvenlik kamerasına yakalandı

Hırsızlık zanlısı güvenlik kamerasına yakalandı -Erzurumda iki iş yerinden para ve dizüstü bilgisayar çalan zanlı, güvenlik kamerasınca görüntülendi


ERZURUM (A.A) - Erzurumda iki iş yerinden para ve dizüstü bilgisayar çalan zanlı, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
     Mumcu Caddesinde bir kafeden 800 TL, Muratpaşa Mahallesindeki Muratpaşa Camisinin tuvalet işletmecisinden ise 150 lira ile dizüstü bilgisayar hırsızlığı olayını araştıran Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, iş yerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı.
     İncelemede, hırsızlık olaylarını Şahin Ynin gerçekleştirdiği belirlendi. Görüntülerde Şahin Ynin iş yerlerinde yaptığı hırsızlığın ardından parmak izlerini montuyla silmek için yoğun çaba gösterdiği görüldü.
     Ekipler, 28 ayrı hırsızlık suçundan kaydı bulunan Şahin Yyi ise evinde gözaltına aldı. Suçlamaları reddeden Şahin Y, güvenlik kameralarının izletilmesi üzerine hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiğini kabul etti. Polis ekiplerinden özür dilediği öğrenilen Şahin Y, emniyetteki ifadelerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.
    
     Muhabir: Hasan Özkal
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Hırsızlık zanlısı güvenlik kamerasına yakalandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER