Hırsızlık zanlısının para cezasını ödeme yöntemi

Hırsızlık zanlısının para cezasını ödeme yöntemi -Adanada hırsızlık iddiasıyla iki zanlı gözaltına alındı -Şüphelilerden birinin, aynı suçtan aldığı hapis cezasının paraya çevrildiği, zanlının bu parayı ödemek için hırsızlık yaptığı


ADANA (A.A) - Adanada evden hırsızlık yaptığı iddia edilen iki kişi gözaltına alındı. Zanlılardan birinin daha önce hırsızlık suçundan aldığı hapis cezasının paraya çevrildiği, şüphelinin bu parayı ödemek için hırsızlık yaptığı bildirildi.
     Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, merkez Çukurova ilçesi Mahfesığmaz Mahallesinde hareketlerinden şüphelendiği T.Çyi durdurdu.
     Daha önceden hırsızlık suçundan 3 sabıkası olduğu belirtilen T.Çyi sorgulayan ekipler, T.Çden (25) arkadaşı A.Nnin (28) bir evde hırsızlık yaptığını öğrendi. Bunun üzerine eve doğru yönelen ekipler, daha önce hırsızlık suçundan 6 sabıkası bulunan A.Nyi kaçarken yakaladı. A.Nnin üzerinde 2 yüzük, 1 çeyrek altın, 1 altın bilezik ve 21 küpe çıktı.
     Gözaltına alınan A.N. ile ona gözcülük yaptığı iddia edilen T.Ç. emniyete götürüldü.
     A.Nnin daha önce hırsızlık suçundan aldığı hapis cezasının paraya çevrildiği, şüphelinin bu parayı ödemek için hırsızlık yaptığı bildirildi.
     Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
    
     Muhabir: Muhammet Fatih Demirci / Volkan Kaşik
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Hırsızlık zanlısının para cezasını ödeme yöntemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER