Hizan Öğretmenevi Müdürü Ekinci:

Hizan Öğretmenevi Müdürü Ekinci: -Öğretmenevi 3 yıldızlı otel konforunda hizmet veriyor


BİTLİS (A.A) - Hizan Öğretmenevi Müdürü Ayhan Ekinci, öğretmenevinin 3 yıldızlı otel konforunda hizmet verdiğini söyledi.
     Ekinci, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğretmenevinin iki yıldan bu yana ilçede hizmet verdiğini belirterek, ilçeye atanan öğretmenlerin barınma konusunu çözdüklerini bildirdi.
     63 yatak kapasiteli öğretmenevinde 30 oda bulunduğunu ifade eden Ekinci, şöyle konuştu:
     Öğretmenevimizde 3 yıldızlı otel konforunda hizmet veriyoruz. Buraya atanan öğretmenlerin tamamını barındırma imkanına sahibiz. Öğretmenlerin hafta sonu köylerden döndüklerinde iyi bir yerde kalmalarını sağlıyoruz. Yönetim ve personellerimizle hizmetlerimiz devam ediyor. Lokalimiz ve yemekhanemiz faal durumda. Üç öğün yemek çıkarıyoruz. Yemeklerimiz ucuz ve kaliteli.
     Öğretmenevinin sadece öğretmenlere değil, diğer kamu personellerine de hizmet etmeye başladığını anlatan Ekinci, ileri ki zamanlarda müşteri çoğunluğuna bakılarak, yemek çeşidini artırmayı planladıklarını kaydetti.
     Ekinci, Öğretmenevi oturma alanlarıyla, yatakhanesi ve yemekhanesiyle çok rahat bir ortama sahip. Çevre düzenlemesiyle ilgili bazı eksiklerimiz var. Onunla ilgili girişimlerde bulunduk. Bunu da yakında çözeceğiz dedi.
    
     Muhabir: Yunus Okur / Şener Toktaş
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Hizan Öğretmenevi Müdürü Ekinci: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER