Horzumda yayla şenliği

Horzumda yayla şenliği


ADANA (A.A) - Kozan Belediyesi ile Kozan ve Çevresi Sosyal ve Kültür Vakfı (KOZVAK) işbirliği ile Horzum Yaylasında şenlik düzenlendi.
     Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kozanlı Türk Halk Müziği sanatçısı Erdal Altıntaşın sahne aldığı şenlikte, 24 Temmuzda Horzum Yaylasında düzenlenen yöresel yemek yarışmasında dereceye giren yarışmacılara da ödülleri verildi.
     AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, etkinlikte yaptığı konuşmada, rahmet ve bereket ayı olan Ramazanda birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, Dünyanın birçok ülkesinde şehit düşen Müslüman kardeşlerimize yardım elimizi uzatmalıyız veya en azından onlar için dua etmeliyiz. Ülkemiz şuan son 90 yılın en iyi demokrasisi, ekonomisi ve şeffaf dönemini yaşamaktadır. Hiç kimse ülkemizin bu ortamını bozma gibi bir lükse sahip değildir. Tam tersi hükümetimiz halkımızdan almış olduğu destekle bu ortamı daha iyiye taşıyacaktır ifadelerini kullandı.
     Kaymakamı İzzettin Sevgili ve Belediye Başkanı Kazım Özgan ise etkinliğe emeği geçenleri kutlayarak, şenliğe katılarak renklendiren vatandaşlara teşekkür ettikleri belirtildi.
     Şenliğe KOZVAK Başkanı Duru Çiftçi, Kent Konseyi Başkanı Süleyman Sezen ile çok sayıda vatandaşın katıldığı bildirildi.
    
     Muhabir: Volkan Varan / Aycan Demirel
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Horzumda yayla şenliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER