Hükümlülerden huzurevine ziyaret

Hükümlülerden huzurevine ziyaret


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar Açık Ceza İnfaz Kurumundaki 30 hükümlü, cezaevi personeliyle birlikte Afyon Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.
     Huzurevi Müdürü Muzaffer Erolu makamında ziyaret ederek çiçek takdim eden hükümlüler, daha sonra yaşlılarla sohbet etti.
     Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Muzaffer Avcı, ziyarette yaptığı açıklamada, cezaevinde bulunan hükümlülerin moral ve motivasyonunu arttırmak için son zamanlarda yürürlüğe giren ödül yönetmeliği kapsamında hükümlüleri cezaevi dışına çıkartarak çeşitli kurumları ziyaret ettiklerini belirtti.
     Sanatsal faaliyetlere katıldıklarını, ayın zamanda sportif etkinliklerde bulunduklarını ifade eden Avcı, bugünde hükümlülerle huzurevine geldiklerini, burada bulunan yaşlıların gönlünü almak istediklerini bildirdi.
     Huzurevi Müdürü Erol da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hükümlülerin kendilerini ziyaret etmesinin, yaşlılarla görüşmesinin çok güzel bir etkinlik olduğunu, bu tür etkinlikleri her zaman beklediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Hükümlülerden huzurevine ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER