HÜRSİADlı kadınlar Turgut Özal Üniversitesinde

HÜRSİADlı kadınlar Turgut Özal Üniversitesinde


ANKARA (A.A) - Hür Sanayici ve İşadamları Derneği (HÜRSİAD) kadın girişimcileri projenin tanıtımı için Turgut Özal Üniversitesi yöneticileri ve öğrencileriyle buluştu.
     HÜRSİAD tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, HÜRSİAD Kadın Girişimciler Yönetim Kurulu Başkanı Filiz Reis Çebi ile Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan bir heyet, Turgut Özal Üniversitesini ziyaret etti. Genç mezunlara ve girişimcilere yönelik, planlayacakları eğitim faaliyetleriyle ilgili olarak Rektör Prof. Dr. Erol Oralla görüşen heyet, öncelikle HÜRSİADın faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
     HÜRSİADın Ankaradaki üniversite rektörleriyle ortak toplantı yaparak öğrenciler ile iş dünyasının temsilcilerini bir araya getirme projelerinin olduğu belirtilirken, kadın girişimcilerin girişimcilik alanındaki başarılarını değerlendirmek için Ankarada semt semt araştırma yapılacağı kaydedildi.
     Açıklamada, kadın girişimcilerin iş haritasının çıkarılıp iş ve istihdam alanlarının belirleneceği, buna göre gençleri yönlendirmeye yönelik adımlar atılacağı da ifade edilerek, Çebinin Rektör Orala ziyaretin anısına bir teşekkür plaketi verildiği kaydedildi.
    
     Muhabir: Hüseyin Karatepe
     Yayıncı: Hamdi Ateş
<< Önceki Haber HÜRSİADlı kadınlar Turgut Özal Üniversitesinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER