İçişleri Bakanı Şahin, Şereflikoçhisarda

İçişleri Bakanı Şahin, Şereflikoçhisarda -Bakan Şahin, vatandaşlarla oruç açtı, ev ziyaretlerinde bulundu


ANKARA (A.A) - İçişleri BakanI İdris Naim Şahin, Şereflikoçhisar Belediyesi ve ilçe esnafı tarafından düzenlenen iftara katıldı.
     Bakan Şahin, İsmetpaşa Caddesindeki iftarda vatandaşlarla oruç açtı. Şahin, iftarın ardından yaptığı konuşmada, davetin kendisi için çok önemli olduğunu belirterek. Bu davete kalbimle evet diyerek geldim, sofranızı bizlere açtınız bir olduk, her zaman birlik olduk, sizlerden sevgi ve samimiyet gördüm, burada işçisi, memuru, askeri, polisi hep birlikte aynı sofrayı paylaşıyoruz, her kasabada her ilçede iftar sofraları kuruluyor bu gelenek binlerce yıldır devam ediyor dedi.
     Şereflikoçhisara boşuna şerefli demiyorlar diye konuşan Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Şerefli ve onurlu bir hayatı sonsuza kadar beraber yaşayalım nüfus 30 bin fakat 1 milyonluk bir şehirde gerçekleşemeyen bir ortamda bulunmaktayız. Hepimiz aynıyız din, inanç, ırk ayrımı yapmadan bu memleketin suyunu içiyorsak bu memlekete de ihanet asla olmaz ne olursa olsun. Ramazanın 15nci gününde sizlerle birlikteyiz. Bu topraklar kutsal şehit kanlarıyla şerefli ecdatlarımızın hatıralarıyla doludur.
     Bu ülkede Türk milletinin onurlu insanları sayesinde sırtımız asla yere gelmez, her zaman daha inançlı ve daha güçlü olmalıyız. Aranızda sıfatımla değil, adımla şahsımla bir kardeşiniz olarak bulunuyorum, tüm halkımızın ramazan ayını tebrik ediyorum.
     Yemeğin sonunda Şereflikoçhisar Kaymakamı Hasan Kürklü, Bakan Şahine tuzdan yapılmış bir tablo hediye etti.
     Şahin daha sonra, Şereflikoçhisar Belediye Başkanlığı tarafından dar gelirli vatandaşlara hizmet etmek amacıyla kurulan Sevgi Köprüsü Hayır Çarşısını ziyaret ederek Belediye Başkanı Hakverdi Altuğdan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
     Teravih namazını Şerefiye Camisinde kılan Şahin, Hacıenbiya Mahallesinde Nejla Şahan ile Ekici Mahallesinde Ali Baydar ve Sanayi Mahallesinde yaşayan Ercan Alıcıyı evlerinde ziyaret ederek çeşitli yardımlarda bulundu.
    
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber İçişleri Bakanı Şahin, Şereflikoçhisarda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER