İçişleri Bakanı Şahin, Tekirdağda

İçişleri Bakanı Şahin, Tekirdağda -Bizim temennimiz herkesin insanca, şehirde ve ailesinin yanında yaşamasıdır, hiç kimsenin insanlık dışı, çağ dışı, mağara devrinde bir hayat yaşamamasıdır -10 olaydan 9unu benim kahraman pol


TEKİRDAĞ (A.A) - İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Bizim temennimiz herkesin insanca, şehirde ve ailesinin yanında yaşamasıdır, hiç kimsenin insanlık dışı, çağ dışı, mağara devrinde bir hayat yaşamamasıdır dedi.
     Bakan Şahin, Çerkezköy ilçesine bağlı Kapaklı beldesinde Ordulular Dayanışma Derneğinin düzenlediği piknikte, ülkenin dört bir yanını karış karış gezdiğini ve gittiği her yerde birlik, beraberlik ve dayanışmanın üst düzeyde olduğunu gördüğünü söyledi.
     Türkiyeye zarar vermek isteyen, adı ne olursa olsun bölücü veya yıkıcı örgütlerde ortalama ömrün 35i geçmediğini belirten Şahin, şöyle devam etti:
     Gün gelecek bu yolun yanlış olduğunu anlayacaklar. Gün gelecek gerçekleri zor da olsa anlayacaklar. Bizim temennimiz herkesin insanca, şehirde ve ailesinin yanında yaşamasıdır, hiç kimsenin insanlık dışı, çağ dışı, mağara devrinde bir hayat yaşamamasıdır. Gençlerimizi, korkutarak, kandırarak dağlara, mağaralara çıkaran şebeke ile o gençler adına, onların aileleri adına bizim mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Bizim o şebekelere söyleyeceğimiz şudur; bu yol çıkmaz yoldur, bu yol çıkmaz sokaktır. Bir şekilde hayatların sona ermesidir. Görülmelidir ki Türkiyeye zarar vermek isteyen, adı ne olursa olsun, bölücü ve yıkıcı örgütlerde insanların ömrü ortalama 35i geçmemektedir. Bu hayat, hayat değildir. Ölerek, öldürülerek mutlu bir dünyayı kurmak kimse için mümkün değildir.
     Ülkenin huzurunu bozmak isteyen kişilere asla izin vermeyeceklerine dikkati çeken İdris Naim Şahin, şunları kaydetti:
     Türkiyede yakalanan bombaları, ele geçirilen örgüt elemanlarını millet olarak takip ediyoruz. Türkiyede yapılması düşünülen 10 olaydan 9unu benim kahraman polisim, askerim ve jandarmam önlemektedir. Önlenemeyen olaylar da anında takip edilerek, peşleri bırakılmadan yakalanmaktadır. Ne olursa olsun bu ülkenin huzurunu bozmak isteyen herkese, militan da olsa yönetici de olsa emir veren de olsa takip görevimiz hiçbir zaman durmadı, durmayacak. Bu ülkenin her şehidi, her gazisi bizi üzdüğü kadar aynı zamanda mücadele gücümüzü artırmaktadır. İnadına birlik, inadına kardeşlik diyoruz.
    
     Muhabir: Ergin Akgün / Muhterem Erkul / Hakan Şahin
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber İçişleri Bakanı Şahin, Tekirdağda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER