İçişleri Bakanı Şahin Hakkaride

İçişleri Bakanı Şahin Hakkaride -Ramazan Bayramını güvenlik güçleriyle geçirmek için kentte gelen Şahin, valiliğin iftarına katıldı


HAKKARİ (A.A) - Ramazan Bayramını güvenlik güçleriyle geçirmek için Hakkariye gelen İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, valiliğin düzenlediği iftara katıldı.
     İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Seyfullah Hacımüftüoğlu, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Yıldırım Güvenç, Jandarma Genel Komutanlığı Harekat Daire Başkanı Tümgeneral Mehmet Çörten, Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanı Cihangir Çelik, Özel Harekat Daire Başkanı Cemil Tombul ile Vandan karayoluyla Hakkariye gelen İçişleri Bakanı Şahin, Depin mevkisinde Vali Orhan Alimoğlu, 3. Taktik Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral İsmail Metin Temel ve diğer yetkililerce karşılandı.
     Yoğun güvenlik önlemleri altında şehir merkezine giren Şahin ve beraberindekiler, iftar öncesi Altaylı Caddesinde esnafı ziyaret etti.
     Esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek, sorunların dinleyen Şahin, girdiği bir mağazada, Vali Alimoğlu ile Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Güvençe birer ayakkabı aldı.
     Bakan Şahin ve beraberindekiler esnaf ziyaretinin ardından valiliğin bir otelde düzenlediği iftara katıldı.
     Şahin ve beraberindekiler, ezanın okunmasıyla oruçlarını açtı.
     Geceyi Hakkaride geçirecek Şahin, bayram namazından sonra güvenlik güçleriyle bayramlaşacak.
    
     Muhabir: Yılmaz Kazandıoğlu - Nevzat Taş / Yahya Öylek
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber İçişleri Bakanı Şahin Hakkaride Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER