Maçın ardından

Maçın ardından -Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Skibbe: İlk yarım saat topun peşinde koştuk, ancak ikinci yarı iyi reaksiyon gösterdik -Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Çiçek: Trabzonspor olarak gücümüz yerinde, kadromu


KARABÜK (A.A) - Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, ligin ilk maçında Trabzonspor ile sahalarında 1-1 berabere kaldıklarını hatırlatarak, İlk yarım saat topun peşinde koştuk, ancak ikinci yarı iyi reaksiyon gösterdik dedi.
     Skibbe, maçın ardından yaptığı açıklamada, ilk 30 dakikada çok kötü olduklarını ve iyi bir oyun ortaya koyamadıklarını söyledi.
     Takımında ilk yarı bir türlü düzenin oluşmadığını belirten Skibbe, Yararlanmamız gereken belirli oyuncularımızdan faydalanamadık. İkili mücadelelerden galip ayrılamadık. Bilali oyundan alıp bir reaksiyon yaptık. Bilalin kötü oynadığından değil, bir reaksiyon olması gerektiği için böyle oldu. Shelton oyuna girdi, oyun döndü. İkinci yarıda iyi bir oyun sergiledik. İyi reaksiyon sergiledik. Beraberlik golünü baskı yaparak bulduk. Galibiyet olabilirdi, ancak beraberlikten de mutluyum. İlk yarı oynanan kötü futboldan sonra bu sonuç iyi diye konuştu.
     Kardemir Karabüksporlu futbolcu Mabiala da maçın ilk yarısında kötü oynadıklarını, bunda sahanın etkisinin bulunduğunu belirterek, İkinci yarı ise iyi bir reaksiyon ile beraberliği yakaladık dedi.
     Takımın defans oyuncularından Jahiç ise sezonun ilk maçı olduğunu ve zorlu geçtiğini ifade ederek, Rakibimiz güçlü bir takım olmasına rağmen bir puan aldık diye konuştu.
    
     -Trabzonspor cephesi-
    
     Trabzonspor yardımcı antrenörü Şeref Çiçek, ligin uzun bir maraton olduğunu ve bu maratona galibiyetle başlamak istediklerini, ancak başaramadıklarını söyledi.
     Maçın ilk yarısında gol bulduklarını ve iyi oynadıklarını vurgulayan Çiçek, şunları kaydetti:
     Maalesef iki puan kaybettik. İlk yarı öne geçtik, götürecek gücümüz de vardı. İkinci yarı kontrol altında tutalım, kontra ataklarla gidelim dedik ve bir iki kontra atağımız da oldu. Birazcık daha kısa adımlarla ani atak yakalamayı düşündük. Sona doğru götürdük. Ama duran toptan golü yedik. Trabzonspor olarak gücümüz yerinde, kadromuz üç puanlar alacak güçte. Önümüzde Avrupa maçı var. İnşallah buradaki puan kaybını orada alacağımız galibiyetle telafi ederiz.
     Maçta Trabzonsporun golünü kaydeden Volkan Şen mücadeleyi şöyle değerlendirdi:
     Kazanmak için gelmiştik, istediğimiz sonucu alamadık. Aslında maçta pozisyonlar bulduk. İyi oynadık, ama maç berabere bitti. Önümüzde çok maçlar var. Bunu telafi edeceğiz, umarım bu hataları yapmayız. Bu saatte maç oynamak, böylesine kötü bir zeminde top oynamak kolay değil. Saha zemini inanılmaz kötüydü. Bugün kazanmak istiyorduk. Hafta içindeki Avrupa kupası maçına moralli gitmek istiyorduk.
     Serkan Balcı ise galip gelemedikleri için üzgün olduğunu kaydederek, Bizim açımızdan ilk yarı farklı ikinci yarı farklı geçti. Galip gelmek isterdik, üzgünüz. İki takımı hava ve saha şartları çok zorladı. Önümüzde Avrupa maçı var. Avrupa maçında galip gelerek, taraftarlarımızın yüzünü güldüreceğiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Özler / Ferdi Akıllı / Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: İbrahim Uyar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER