İçişleri Bakanı Şahin:

İçişleri Bakanı Şahin: -Artık Türkiye kendisiyle yarışı bırakmış durumda, kendisini egale etmiş durumda, birçok konuda dünya ile yarışıyor


ORDU (A.A) - İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Artık Türkiye kendisiyle yarışı bırakmış durumda, kendisini egale etmiş durumda, birçok konuda dünya ile yarışıyor dedi.
     Çeşitli program ve açılışlara katılmak üzere Orduda bulunan Bakan Şahin, Vali Orhan Düzgünü makamında ziyaret etti.
     Ziyaretin ardından Ordu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi binasının açılışını gerçekleştiren Şahin, daha sonra Ünye ilçesinde İlim Yayma Cemiyeti Ünye Şubesi tarafından yaptırılacak öğrenci yurdu binasının temel atma törenine katıldı.
     Burada yaptığı konuşmasına, cemiyet üyelerine teşekkür ederek başlayan Şahin, devleti güçlü hale getirenin çalışkan millet olduğunu söyledi.
     Türkiyenin artık birçok konuda dünyayla yarışır durumda olduğunu ifade eden Şahin, şunları kaydetti:
     Bugün Allaha şükür Türkiyenin şartları, 61 yıl önce İlim Yayma Cemiyetinin kurulduğu ve ilk yurdunu da İstanbulda yaptığı yıllarının imkanlarına göre mukayese edilmeyecek bir konumda. Artık Türkiye kendisiyle yarışı bırakmış durumda, kendisini egale etmiş durumda, birçok konuda dünya ile yarışıyor. Ama bir şey var, Türkiyenin Orduda 2 bin 500 kişilik yurt yapmasının ardındaki gerçeğe baktığınızda çalışkan insanımızdır, iyi niyetli insanımızdır. O halde bütün gücün özü, milletin bizatihi kendisidir.
     Bakan Şahin, konuşmasının ardından yurt binasının temelini attı.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu - Hayati Akçay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber İçişleri Bakanı Şahin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER