İçişleri Bakanı Şahin:

İçişleri Bakanı Şahin: -Bu ülkeye sahip olmak, bu ülkenin birliğini dirliğini korumak ve bu vatanı ilelebet bu milletin yurdu olarak geleceğe taşımak bizim namus borcumuz


ORDU (A.A) - İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Bu ülkeye sahip olmak, bu ülkenin birliğini dirliğini korumak ve bu vatanı ilelebet bu milletin yurdu olarak geleceğe taşımak bizim namus borcumuz dedi.
     Çeşitli programlara katılmak üzere Orduda bulunan Bakan Şahin, İl Özel İdaresi tarafından organize edilen toplu açılış törenine katıldı. İl Özel İdaresi Hizmet Binası bahçesinde gerçekleştirilen törende konuşan Şahin, hükümet olarak Türkiyenin her bölgesine hizmet götürmeye devam ettiklerini söyledi.
     AK Parti iktidarı döneminde hayata geçirilen KÖYDES projeleri sayesinde köylerin şenlendirildiğini ifade eden Şahin, şunları kaydetti:
     Yaptığımız çalışmalarla hakkın emriyle, halkın emrinde, bu vatanın emrinde olmaya devam ediyoruz. Hizmet, çalışmak bizim sorumluluğumuz. Bu ülkeye sahip olmak, bu ülkenin birliğini dirliğini korumak ve bu vatanı ilelebet bu milletin yurdu olarak geleceğe taşımak bizim namus borcumuz. Yaşasın milletimiz, yaşasın ülkemiz, yaşasın devletimiz, yaşasın bayrağımız. Önümüze çıkacak hiçbir engel bizi yolumuzdan, sevdamızdan, aşkımızdan döndüremez, döndüremeyecek. Zaman bizi eskitemeyecek. İdeallerimiz, hevesimiz, vatan sevgimiz, ülke sevdamız, ülke insanımızla çalışma gayretimiz güçlenerek devam edecek. Bunu işçisiyle, memuruyla, genel sekreteriyle, valisiyle, belediye başkanıyla, muhtarıyla, meclis üyesiyle, kadınıyla ve erkeğiyle başaracağız. Duy bizi dünya, duy bizi Türkiye. Biz buyuz ve böyleyiz. İnsanlığın yolundayız, iyiliğin emrindeyiz ve hep öyle olacağız. Kötülüklerin karşısında kilit olacağız, iyilikler için kazma olacağız, dozer olacağız. Nerede iyilik varsa, nerede insanlık varsa orada olacağız.
     Törene, Vali Orhan Düzgün, AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener ve İstanbul Milletvekili Enver Yılmaz, Belediye Başkanı Seyit Torun, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu - Hayati Akçay / İsmail Çimen
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber İçişleri Bakanı Şahin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER