Iğdırda gençlik merkezinin temeli atıldı

Iğdırda gençlik merkezinin temeli atıldı


IĞDIR (A.A) - Iğdır Aktif İş Adamları ve Sanayiciler Derneği (AKTİSAD) tarafından yaptırılacak gençlik merkezinin temeli atıldı.
     Halfeli beldesindeki törene Vali Ahmet Pek, Emniyet Müdürü İbrahim Karadağ, Jandarma Komutanı Albay Erdem Yılmaz, Müftü Cüneyt Kulaz, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Bülent Kaya ve davetliler katıldı.
     Vali Pek, bu tür hizmetlerin gençlere fayda sağlayacağını belirterek, beldedeki gençlerin burada zamanlarını en iyi şekilde değerlendireceklerini söyledi.
     Gençlik merkezinin iş adamları tarafından yaptırıldığını anımsatan Pek, "İş adamlarımız güzel ve kalıcı bir işe imza atıyor. Merkez gençlerimiz için önemli yere sahip olacak. Burada yetişen gençlerimiz, milletimize fayda sağlayacakları eğitim alacak. Emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.
     Aktif İş Adamları ve Sanayiciler Derneği Başkanı Bertan Sofuoğlu da beldede eğitim merkezinin eksikliğini gördükleri için buna katkı sunma kararı aldıklarını söyledi.
     İş adamları olarak bu tür hizmetlere destek olmayı sürdüreceklerini vurgulayan Sofuoğlu, şunları kaydetti:
     "Biz istiyoruz ki gençlerimiz bu tür yerlerde zaman harcasın. Oyun salonlarında değil de kendilerine fayda sağlayacakları yerlerde vakit geçirsinler. Bu düşünceyle merkezi yaptırmaya karar verdik. Merkezimiz 3 katlı olacak. Kütüphane ve çalışma odaları yer alacak. Gençlerimiz için her şeyin en iyisini düşünüyoruz. Bu tür merkezler sayesinde gençler daha iyi yetişip daha güzel hizmetlerde bulunacak."
     Konuşmaların ardından merkezin temeli atıldı.
    
     Muhabir: Emrah Kocabey / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Iğdırda gençlik merkezinin temeli atıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER