Iğdırda kaçırılan öğretmenlere hediye paketi verildi

Iğdırda kaçırılan öğretmenlere hediye paketi verildi -Hukuk ve Hayat Derneği üyeleri, terör örgütü mensuplarınca kaçırılan öğretmenlere, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla çeşitli hediyeler verdi -Dernek Başkanı Kasap: Millet ol


IĞDIR (A.A) - Ankarada faaliyet gösteren Hukuk ve Hayat Derneği üyeleri, Iğdırda terör örgütü mensuplarınca kaçırılan öğretmenlere, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında çeşitli hediyeler verdi.
     Iğdıra gelen Hukuk ve Hayat Derneği Başkanı Mehmet Kasap ile beraberindekiler, Karakoyunlu ilçesine bağlı Bulakbaşı köyündeki okulu ziyaret ederek, terör örgütü tarafından kaçırılan öğretmenlerle görüştü.
     Öğretmenlerin, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayıp, çeşitli hediyeler takdim eden Kasap ve beraberindekiler, okulda eğitim gören yaklaşık 400 öğrenciye de bot ve mont dağıttı.
     Dernek Başkanı Kasap, burada yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin önemli olduğunu belirterek, barışın, kardeşliğin sağlanmasında öğretmenlerin yanında annelere de görev düştüğünü söyledi.
     Bulakbaşı İlköğretim Okulundan kaçırılan öğretmenlerin menfur terör olayına rağmen görevini sürdürdüğünü belirten Kasap, şunları kaydetti:
     Millet olarak terör belasından kurtulacaksak, barış içerisinde yaşayacaksak bunda öğretmenlerin katkısı kaçınılmazdır. Bu nedenle Bulakbaşı İlköğretim Okulunun fedakar öğretmenlerinin yaşanan menfur terör olayının hemen ardından görevlerinin başına dönmesi ve teröre inat eğitime devam etmeleri tüm Türkiyenin takdirini toplamıştır. Biz de Öğretmenler Gününü kuru bir mesajla geçiştirmek yerine, öğretmenlerimizle birlikte kutlamak istedik. Ayrıca son günler de terör örgütünün eğitim kurumlarını hedef alan saldırılarını şiddetle kınıyoruz.
     Öğretmenlere sahip çıkan Bulakbaşı köylülerine de teşekkür eden Kasap, Yeryüzünde barışı sağlayacak sihirli değnekler, anneler ve öğretmenlerin elindedir diye konuştu.
     Bu arada, okulda görev yapan diğer öğretmenlere de çeşitli hediyeler verildi.
    
     Muhabir: Emrah Kocabey / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Iğdırda kaçırılan öğretmenlere hediye paketi verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER