Iğdırda öğrencilere kırtasiye malzemesi desteği

Iğdırda öğrencilere kırtasiye malzemesi desteği


IĞDIR (A.A) - Iğdırda polis ekipleri ile Yeni Mahalle Ortaokulu Sosyal Yardımlaşma Kulübü tarafından öğrencilere kitap ve kırtasiye malzemesi desteğinde bulunuldu.
     Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve sosyal yardımlaşma kulübü, Merkez Yeni Mahalle Ortaokulunda kütüphane kurarak, öğrencilere içerisinde boya, kalem ve defter gibi malzemelerin bulunduğu paketleri teslim etti.
     Kütüphanenin açılış törenine katılan Vali Ahmet Pek, yaptığı konuşmada, bu tür çalışmaların öğrenciler için faydalı olacağını belirterek, polisleri yaptıkları çalışmadan dolayı tebrik etti.
     Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Kürşat Özkayacan da öğrenciler arasında birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusunu arattırmak istediklerini ifade ederek, İstanbuldaki Yeşil Bahar İlköğretim Okulu ile irtibat kurarak, kırtasiye yardım malzemesinin toplandığını söyledi.
     Söz konusu çalışmayı Yeni Mahalle Ortaokulu Sosyal Yardımlaşma Kulübü ile yürüttüklerini anlatan Özkayacan, Bu sayede öğrencilerimize hem kırtasiye desteği yaptık hem de gönderilen kitaplarla bir kütüphane kurduk dedi.
     Konuşmaların ardından Vali Ahmet Pek, İl Emniyet Müdürü İbrahim Karadağ, İl Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş ile polis ekipleri, kırtasiye malzemelerinin dağıtımını yaptı.
    
     Muhabir: Emrah Kocabey / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Iğdırda öğrencilere kırtasiye malzemesi desteği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER