İHHdan Suriyelilere yardım

İHHdan Suriyelilere yardım -İHH İnsani Yardım Vakfı ekipleri, Suriyede çatışmaların yoğun olarak sürdüğü Halep kentine gıda yardımında bulundu


HATAY (A.A) - İHH İnsani Yardım Vakfı ekipleri Suriyede çatışmaların yoğun olarak sürdüğü Halep kentine gıda yardımında bulundu.
     İHHdan yapılan yazılı açıklamada, Halepte keskin nişancıların yoğun olduğu ve sürekli olarak bombalanan bölgelere gıda yardımı götürüldüğü belirtildi.
     Saldırıların sürdüğü ve neredeyse bombalanmamış binanın bulunmadığı şehirde sıfır noktasındaki mazlumlara İHH İnsani Yardım Vakfı ekipleri tarafından yardım ulaştırıldığı kaydedilen açıklamada İHH, keskin nişancıların, özellikle çocukları ve kadınları hedef aldığı bölgelerde yaşayan ve açlıkla mücadele eden halka, pirinç, yağ, makarna ve mercimek gibi gıda malzemelerinden oluşan yardım paketleri dağıttı ifadelerine yer verildi.
     Açıklamada havadan ve karadan bombardımana maruz kalan ve keskin nişancıların hedefi olan Halepteki yaklaşık 6 milyon insanın acil olarak yaşam malzemesine ihtiyaç duyduğu bildirildi.
     Ayrıca İHH ekipleri tarafından Halepte dağıtılan paketlerde bulunan yaşam malzemelerinin, bir ailenin yaklaşık bir aylık ihtiyacını karşılayacak durumda olduğu kaydedildi.
    
     Muhabir: Emin Sansar / Volkan Kaşik
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber İHHdan Suriyelilere yardım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER