İhtiyaç sahibi çocuklara kıyafet ve ayakkabı

İhtiyaç sahibi çocuklara kıyafet ve ayakkabı yardımı


KAYSERİ (A.A) - Hunat Çarşısı ve Kay-Ders Derneği işbirliğiyle ihtiyaç sahibi çocuklara ayakkabı ve kıyafet yardımı yapıldı.
     Hunat Çarşısı Esnafları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Rakaib Erdem ve Kay Ders Derneği Başkanı Zeliha Köksal, Hunat Çarşısında ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kıyafet ve ayakkabı katıldı.
     Bu tür yardım faaliyetlerine tüm Kayserili vatandaşların katılması gerektiğini belirten Erdem, şunları söyledi:
     Bu milletin en büyük özelliklerinden biri yardımlaşma olsa gerek. Toplum olarak bizi ayakta tutan bunun gibi manevi değerlerdir. Hunat Çarşısı ve Kay Ders Derneğiyle işbirliğiyle başlattığımız yardım seferberliğine Kayseri halkımızında destek olmasını bekliyoruz. Yardım salonunda kurmuş olduğumuz yardım mağazamızda bu zamana kadar 300 ihtiyaç sahibi vatandaşa ve çocuklarına ayakkabı ve kıyafet yardımında bulunduk. Ayrıca Kay Ders Derneğinde eğitim alan ihtiyaç sahibi 80 çocuğumuza yardımcı olmaya çalıştık.
     Kay Ders Derneği Başkanı Zeliha Köksal da yardıma katkı sağlayan Hunat Çarşısı esnafına teşekkür ederek, Amacımız maddi imkansızlıklarla boğuşan ailelere ve çocuklarına destek olabilmek. Maddi ve manevi sıkıntıları olan ailelerin sıkıntılarını bir nebze olsun hafifletebilmek için tüm vatandaşlardan destek bekliyoruz dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Demircioğlu
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber İhtiyaç sahibi çocuklara kıyafet ve ayakkabı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER