İki ilde dolandırıcılık operasyonu

İki ilde dolandırıcılık operasyonu -Adıyaman merkezli 2 ilde yapılan operasyonda telefonla aradıkları kişilere kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtıp dolandırdığı iddia edilen 20 kişi gözaltına alındı


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman merkezli 2 ilde yapılan operasyonda telefonla aradıkları kişilere kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtıp dolandırdığı iddia edilen 20 kişi gözaltına alındı.
     Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, kontör dolandırıcılarına yönelik çalışma yürüten güvenlik güçleri, rastgele aradıkları kişilere kendilerini savcı, hakim veya güvenlik görevlisi olarak tanıtıp, çeşitli suçlamalar yönelterek para talebinde bulunan şebekeyi takibe aldı.
     Jandarma ekiplerinin de desteğiyle Şanlıurfanın Akçakale ilçesinde düzenlenen operasyonda biri kadın 15 kişi, Adıyamanda da 5 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 2 otomobil, 2 traktör ve 2 motosiklete de el konuldu.
     Şanlıurfada gözaltına alınan 15 kişi işlemlerinin ardından Adıyamana götürüldü. Olayla ilgisi bulunduğu iddia edilen 8 kişinin daha arandığı kaydedildi.
    
     Muhabir: Müslüm Etgü / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber İki ilde dolandırıcılık operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER