İl Genel Meclisi nisan ayı toplantısı

İl Genel Meclisi nisan ayı toplantısı yapıldı


ANTALYA (A.A) - Antalya İl Genel Meclisi nisan ayı toplantısı, Meclis Başkanı Cavit Arı başkanlığında yapıldı.
     İl Genel Meclisi Toplantı Salonundaki toplantıda konuşan CHP Meclis Üyesi Mustafa Durna, Köprülü Kanyondaki HES çalışmalarını eleştirdi.
     Köprülü Kanyondaki güzelliği HESlerle yok etmeye çalışan zihniyeti kınadığını ifade eden Durna, HESlere Yes diyenlere Pes diyorum dedi.
     CHP Meclis Üyesi Ali Erkan da Akseki Gümüşdamlada tahribat nedeniyle çalışmaların durduğunu, HES faydalıdır diyen meclis üyelerinin burayı görmesi gerektiğini kaydetti.
     AK Parti Meclis Üyesi Mahir Boztepe ise Antalyanın geçmişte elektrik ihtiyacını karşılayamadığını, bundan dolayı santrale ihtiyaç olduğunu söyledi.
     Antalyanın, Türkiyenin dünyaya açılan penceresi olduğunu ve yatırımlara ihtiyaç duyulduğunu anlatan Boztepe, kendilerinin de çevreye zarar veren yatırımlara karşı olduklarını kaydetti.
     AK Parti Meclis Üyesi Ramazan Fetenin, CHP grubuna yönelik Parti olarak yatırımlara karşı çıkmayan bir hale gelin ki bu millet size oy versin. Bu anlayışınızı değiştirin sözleri tartışmaya neden oldu.
     CHP Meclis Üyesi Erkan, Fetenin söylediklerinden dolayı CHP grubundan özür dilemesini isteyerek, Sizin çok oy almanız haklı olduğunuz anlamını taşımaz. CHPnin kazanımlarını tüketiyorsunuz diye konuştu.
     Grup üyelerinin sözlü tartışmalarının büyümesi üzerine Arı, meclis üyelerine partileri rencide edecek, hedef gösterecek konuşmalardan kaçınılması gerektiğini söyledi.
     Arı, Antalya ve ilçeleri adına çok sınırlı bir bütçeyle 4 yıldır ulaşılamayan yerlere ulaştıklarını, burada aldıkları kararlarla önemli hizmetler yapmaya çalıştıklarını ifade etti.
     Arı, Son bir yılımıza giriyoruz, bu süreci verimli bir şekilde geçirmeye çalışalım. Teleferik projesinde mutlu sona ulaşacağız. Önümüzdeki günlerde bu eser Antalyaya kazandırılacak. Bizden hizmet bekleyen vatandaşlarımız için çalışıyoruz diye konuştu.
     Toplantı günden maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber İl Genel Meclisi nisan ayı toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER