İmam Hatip Liselerinin orta kısım kayıtları

İmam Hatip Liselerinin orta kısım kayıtları -İmam Hatip Mezunları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gökdemir: Veliler kayıt için okullara dilekçe ile müracaat etmeli


DİYARBAKIR (A.A) - İmam Hatip Mezunları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Gökdemir, çocuklarını İmam Hatip Lisesinin orta kısımlarına göndermek isteyen ailelerin kayıt işlemlerini e-okul sisteminden yapamayacaklarını, okullara dilekçe ile müracaat etmeleri gerektiğini belirtti.
     Gökdemir, yaptığı yazılı açıklamada, 28 Şubat sürecinin dayattığı eğitim sisteminin 4+4+4 sistemiyle rafa kalktığını, İmam Hatip Liselerinin orta kısımlarının yeniden açıldığını belirtti.
     Halkın yıllardır hasretle beklediği ve çocuklarını gönderebileceği tek alternatif olarak gördüğü İmam Hatip Orta Okullarının tüm eksikliklerine rağmen halkla buluşmanın sevincini yaşadığını kaydeden Gökdemir, açıklamasında, Velilerimiz için 2012-2013 eğitim ve öğretim döneminde ilimizde açılan İmam Hatip Orta Okullarına ilkokul 4. sınıfını bitiren çocuklarını kaydettirmeleri önem arz etmektedir. Kayıt sitemi e-okul üzerinden yapılamayacağından velilerimizin bizzat dilekçeyle müracaatları mümkün olmaktadır dedi.
    
     Muhabir: Şaban Yılmaz / Nurten Aslan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber İmam Hatip Liselerinin orta kısım kayıtları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER