İmam Hatip Mezunları Derneğinden Büyükkılıça ziyaret

İmam Hatip Mezunları Derneğinden Büyükkılıça ziyaret


KAYSERİ (A.A) - Kayseri İmam Hatip Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ali Yüzgeç ile yönetim kurulu üyeleri Rıza Bozdağ, Ahmet Yurtlu, Ahmet Aslantaş, Ahmet Canbulut, Ayşe Tokca, Abdurrahman Ulucan ve Mehmet Osman Başoğlu, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıçı ziyaret etti.
     Büyükkılıç, yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, belediye olarak eğitim ve öğretime büyük önem verdiklerini bildirdi.
     Yapılan yatırımlarla eğitimdeki fiziki şartları iyileştirmeye çalıştıklarını belirten Büyükkılıç, öğrencilere yönelik kurslar düzenlediklerini ve her yıl binlerce öğrenciye kırtasiye yardımında bulunduklarını kaydetti.
     Büyükkılıç, Başarılı öğrencilerimizi her zaman ödüllendiriyoruz. Öğretmen odaları, tiyatro salonları, kütüphane, bilgisayar odaları, çevre ve bahçe düzenlemesiyle eğitime katkı sağlıyoruz. Biliyoruz ki, eğitim toplumun dinamiği ve geleceğe yapılan en iyi yatırımıdır dedi.
     Yüzgeç ise, yapılacak ortak proje ve çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunmak üzere ziyarette bulunduklarını ifade etti.
    
     Muhabir: Hakan Can Şahin
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber İmam Hatip Mezunları Derneğinden Büyükkılıça ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER