İş yerlerini modernize eden tesislere onay

İş yerlerini modernize eden tesislere onay belgesi verildi


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hüseyin Arap, et, süt, yumurta sektöründeki tüm işletmeleri ilgilendiren ve bu işletmelerin modernizasyonunu gerektiren Gıda İşletmelerinin Kayıt ve Onayına Dair Yönetmelik kapsamında işletmelerini modernize ederek şartlı onay ile onay belgesi almaya hak kazanan iki sucuk işletmesi ve bir yumurta paketleme tesisini ziyaret etti.
     Arap, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, yıl sonuna kadar Afyonkarahisardaki bütün işletmelerin modernizasyonlarını tamamlayacaklarını belirterek, sadece lezzet değil, hijyen şartlarına uygun, izlenebilirliği sağlanmış, son derece modern tesisleri ile Afyonkarahisarın ülke genelinde konuşulan ve diğer illerde örnek bir kent olacağını kaydetti.
     İşletme sahiplerinin yaptığı çalışmalardan memnun olduğunu ifade eden Arap, şöyle konuştu:
     İşletmeleri yönetmelik kapsamında uygun buldum. Yıl sonuna kadar bütün işletmeler modernizasyonlarını tamamlayacak. Modernizasyon işlemlerinin ardından Afyonkarahisar sucuk, kaymak gibi ürünlerde sadece lezzet değil hijyen şartlarına uygun, izlenebilirliği sağlanmış, son derece modern tesisleri ile ülke genelinde konuşulan, örnek bir il olacak.
    
     Muhabir: Ali Kemal Akan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber İş yerlerini modernize eden tesislere onay Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER