İşkur kampanya otobüsü Hakkaride

İşkur kampanya otobüsü Hakkaride


HAKKARİ (A.A) - Türkiye Çalışma ve İş Kurumunun (İşkur) yeni yapısı ve hizmetleri hakkında vatandaşları bilgilendirmeyi amaçlayan İşkur kampanya otobüsü, Hakkariye geldi.
     Ağ Geliştirme ve İletişim Uzmanı ve kampanya ekip lideri Bülent Kılınç, Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgelerine gerçekleştirdikleri kampanyanın, 6. durağı olan Hakkaride olduklarını söyledi.
     Kampanyanın İşkur Genel Müdürlüğü ve kamu istihdamı hizmetlerinin geliştirilmesi operasyonu projesi tarafından gerçekleştirildiğini hatırlatan Kılınç, şöyle konuştu:
     "Projemiz 10 milyon Avroluk bir proje. Avrupa Birliği ve ülkemiz tarafından finanse edilmekte. Kampanya kapsamında Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki 22 ili ziyaret edip ve her ilde ikişer gün kalacağız. Özel tasarlanmış otobüsle, bu hizmeti sunuyoruz. Kampanyamızın 6. durağı Hakkari oldu. Otobüsteki tanıtım görevlileri, 2 gün süreyle kentte yüz yüze görüşmeler yapacak. Görevliler, iş arayanlar ve işverenlere sunulan hizmetlerin ötesinde, iş gücü yetiştirme kursları, girişimcilik programları, işbaşı eğitim programları gibi konularda bilgiler verecek."
     Otobüste görevli iş meslek danışmanları, kampanya otobüsünün önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşları tek tek otobüsün içine alarak, işsizlik kayıtlarını aldı.
    
     Muhabir: Yılmaz Kazandıoğlu
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber İşkur kampanya otobüsü Hakkaride Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER