İslahiye de Yatırımcı Buluşmaları toplantısı

İslahiye de Yatırımcı Buluşmaları toplantısı


GAZİANTEP (A.A) - GAP Eylem Planını ve GAPı tanıtma amacını taşıyan GAP Eylem Planı İletişim ve Tanıtım Projesi kapsamında, İslahiyede Yatırımcı Buluşmaları toplantısı yapıldı.
     İslahiye Ticaret Odası Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda, GAP Bölge Kalkınma İdaresi ve Kalkınma Ajansı uzmanları tarafından bölgede faal iş yaşantısını sürdüren ya da yeni yatırım yapmak isteyen girişimcilere, özel sektör temsilcilerine ortaya çıkan yatırım fırsatları ve teşvik amaçlı düzenlemeler hakkında bilgi verildi.
     Kalkınma ajanslarının teklif çağrılarıyla ilgili bilgilerin verildiği toplantıyla bölgenin ekonomik yaşantısına pozitif katkı sağlanmasının amaçlandığı belirtilerek, GAPta son durum ve yeri teşvik sistemleri konuşuldu.
     Yeni teşvik sistemlerinin de paylaşıldığı toplantıda katılımcılara devletin GAP kapsamında yatırımcıya vereceği destekler rakamsal olarak anlatıldı.
     Toplantıya Kaymakam Osman Beyazyıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Demirtaş, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Merkez Müdürü Mehmet Yanar, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge grubu, İlçe Halk Eğitim Merkezi proje koordinatörleri ve iş adamları katıldı.
    
     Muhabir: Zekeriye Şimşek
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber İslahiye de Yatırımcı Buluşmaları toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER