Isparta Belediye Başkanı Günaydın:

Isparta Belediye Başkanı Günaydın: -Tek bir makine ile günde 90 bin adet bims üreten Ortadoğunun en büyük fabrikasına sahibiz


ISPARTA (A.A) - Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Tek bir makine ile günde 90 bin adet bims üreten Ortadoğunun en büyük fabrikasına sahibiz dedi.
     Günaydın, belediyenin iştiraklerinden BELMAŞ Bimsblok fabrikasını ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Günaydın, burada yaptığı açıklamada, BELMAŞın 3 vardiyaya geçebilmesi için gerekli olan çalışmalarda son aşamaya gelindiğini aktardı.
     Kırma eleme ve bant sisteminde montaj aşamasında olunduğunu ve birkaç haftaya kadar çalışmaların tamamlanarak fabrikanın 3 vardiyada üretime başlayacağını kaydeden Günaydın, Tek bir makine ile günde 90 bin adet bims üreten Ortadoğunun en büyük fabrikasına sahibiz. Ekipler kış şartlarına rağmen çalışmalarını sürdürüyor dedi.
     Mikronize ve yalıtım fabrikasının temel çalışmalarını yapıyoruz. Bu fabrikamızın beton temelleri atılacak, ardından da montajına geçilecek diyen Günaydın, çalışmalar tamamlandığında BELMAŞın Ispartaya ve dünyaya hizmet eden bir fabrika olacağını vurguladı.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Isparta Belediye Başkanı Günaydın: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER