Isparta Belediye Başkanı Günaydın:

Isparta Belediye Başkanı Günaydın: -"Halk otobüslerimizi yenilettik. 23 otobüsümüz daha en kısa zamanda gelmiş olacak"


ISPARTA (A.A) - Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, "Halk otobüslerimizi yenilettik. 23 otobüsümüz daha en kısa zamanda gelmiş olacak" dedi.
     Günaydın, Zabıta Müdürlüğü bünyesinde kurulan Toplu Taşıma Ulaşım Denetim Birimi Araç Takip Sistemi Odasında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
     Günaydın, burada yaptığı açıklamada, söz konusu sistemle tüm sefer yapan araçları anında takip edebildiklerini, yine araçların geriye dönük güzergah ve video kayıtlarını inceleyebildiklerini söyledi.
     Herhangi olumsuz olay yaşanması durumunda araçların video kayıtlarını değerlendireceklerini anlatan Günaydın, "Bu sistemin aynısı şu anda halk otobüsleri işletmemizde de bulunuyor. Bu odamız adeta bir hakikat ekranı haline geldi. Kimin haklı, kimin haksız olduğu değerlendiriliyor" dedi.
     Isparta halkına daha iyi hizmet sunmak amacıyla otobüsleri yenilemeye devam ettiklerine dikkati çeken Günaydın, şöyle konuştu:
     "Halk otobüslerimizi de yenilettik. 23 otobüsümüz daha en kısa zamanda gelmiş olacak. Yeni araçlar, yeni sistemle Ispartaya en nezaketli bir hizmet sürecine girilmiştir. Bu süreci sağlamak için çalışmaları yapmak zorundaydık. Bundan sonra kimsenin hata yapma şansı yok. Tek bir yol var, sistemli bir şekilde, kilometreye, insanlığa kısacası her şeye uygun bir davranış içerisinde bulunmak."
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Isparta Belediye Başkanı Günaydın: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER