Isparta emniyetinde görev değişimi

Isparta emniyetinde görev değişimi -Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Adanaya atanan Emniyet Müdürü Gürkan, görevini Emniyet Müdürü Ora devretti


ISPARTA (A.A) - Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Adanaya atanan Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, görevini Emniyet Müdürü Mehmet Ora devretti.
     Isparta Emniyet Müdürlüğünde görev değişikliği dolayısıyla devir teslim töreni düzenlendi. Törende, Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Adanaya atanan Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, Emniyet Müdürlüğü forsunu Mehmet Ora teslim etti.
     Ahmet Zeki Gürkan, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, Ispartanın, Türkiyenin en güvenli kentlerinden biri olduğunu söyledi.
     Ispartada görevini 2 yıldır şevk ve aşk ile yürüttüğünü ifade eden Gürkan, İnsan haklarına, hukukun üstünlüğüne, personel ve vatandaş emniyetine önem vererek taşıdığımız hizmet bayrağını meslektaşım Mehmet Ora teslim etmenin mutluluğunu yaşıyorum diye konuştu.
     Ispartalıların görevi boyunca kendini desteklediğini belirten Gürkan, aynı desteğin yeni Emniyet Müdürü Ora da verilmesini istedi. Gürkan, Vedalaşmak, unutmak, unutulmak demek değildir. Yeniden kavuşana kadar sadece hoşçakal demektir. Bu duygularla bize desteklerini esirgemeyen sayın Valimiz Memduh Oğuza, görev arkadaşlarıma ve Isparta halkına şükranlarımı sunuyorum dedi.
     Emniyet Müdürü Mehmet Or da Ispartada görev yapacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Telefonunun 24 saat açık olacağını kaydeden Or, Ulaşılamayan bir yönetici değil, her zaman halkın içinde olacağım. Sorunları anında çözmeye, aldığımız bayrağı daha da ileriye götürmeye çalışacağız diye konuştu.
     Mehmet Or, çalışmalarından dolayı Ahmet Zeki Gürkana plaket verdi.
    
     Muhabir: Mehmet Erbek
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Isparta emniyetinde görev değişimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER