İsrailin Gazze saldırısı

İsrailin Gazze saldırısı -MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Dağtekin: -Son günlerde Filistinde İsrail katliamını görüyoruz, şiddetle kınıyoruz, lanetliyoruz


ADIYAMAN (A.A) - Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Adıyaman Şube Başkanı Mehmet Dağtekin, İsrailin Gazzeye yönelik saldırılarını kınadıklarını belirtti.
     Dağtekin, yaptığı yazılı açıklamada, Gazzede insanlık dramı yaşandığını ve herkesin İsraile sert şekilde tepki göstermesini gerektiğini ifade etti. Dünyayı ve özellikle de batı ülkelerini Gazzede olup bitenlere karşı duyarsız kalmamaya davet eden Dağtekin, şunları kaydetti:
     Türkiyenin en büyük gücü dünyanın neresinde bir mazlum varsa, yardıma ihtiyacı olan topluluk, ülke varsa ülke olarak onların yanında olmasıdır. Son günlerde Filistinde İsrail katliamını görüyoruz, şiddetle kınıyoruz, lanetliyoruz. İsrail masum birçok insanı öldürmeye devam ediyor. İsrail Ortadoğuda şımarık bir çocuk gibi hareket etme lüksüne sahip değildir.
     Gazzeliler ve Filistinliler çok şeylerini kaybettiler ama onurlarını ve kimliklerini kaybetmediler diyen Dağtekin, Türkiyede yaşayan 75 milyonun Gazzeliler için dua ettiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Mehmet Fatih Aslan
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber İsrailin Gazze saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER