İsrailin Gazze saldırısı

İsrailin Gazze saldırısı -AK Parti Kütahya İl Başkanı Saraçoğlu: Bu soykırımı yapan terörist devlet İsrail ve ona sessiz kalan yandaşları tarih önünde er geç bunun hesabını verecekler


KÜTAHYA (A.A) - AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, İsrailin Gazzeye saldırılarından dolayı, bu soykırımı yapan terörist devlet İsrail ve ona sessiz kalan yandaşları tarih önünde er geç bunun hesabını vereceğini bildirdi.
     Saraçoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, İsrailin bir terör devleti olduğunu ve Gazzede Müslümanlara yönelik katliamlarını artırarak sürdürdüğünü bildirdi.
     Gazzede tam anlamıyla bir soykırım uygulandığını belirten Saraçoğlu, şunları kaydetti:
     Katil İsrail ile destekçisi ve hamisi ülkeler bu vahşeti sesiz sinema izler gibi izlemekteler. Bu soykırımı yapan terörist devlet İsrail ve ona sessiz kalan yandaşları tarih önünde er geç bunun hesabını verecekler. Şu hiçbir zaman unutulmamalı ki; zalimin nasıl hain hesabı varsa, yüce yaradan Allahında onlara karşı acı bir hesabı vardır. Bu noktada tüm İslam alemi ve ülkelerinin de gaflet uykusundan bir an önce uyanmalarını, birlik ve beraberlik içinde Gazzede, Filistinde ve diğer İslam coğrafyalarındaki zulümlere karşı tepki göstererek ortak hareket etmelerini arzuluyor ve bekliyoruz. Tüm dünya şunu çok iyi bilmelidir ki; Türkiye Cumhuriyeti dün olduğu gibi bugün de, yarın da Gazzeli, Filistinli kardeşlerinin yanındadır ve yanında olmaya devam edecektir. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğanın ve Hükümetimizin bu uğurdaki çabalarını ve tepkilerini sonuna kadar destekliyoruz. Yapılan bu tepki ve çabaların ortak amacının saldırıların ve katliamların durdurulması, bölgede huzurun ve bağımsızlığın egemen olması tüm halkların barış içinde yaşaması olduğuna tüm yüreğimizle inanıyoruz. Gazzede yapılan bu hain saldırıyı ve katliamları Ak Parti Kütahya İl Teşkilatı olarak şiddetle kınıyoruz. Burada şehit olan tüm Müslüman kardeşlerimize Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber İsrailin Gazze saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER