İstanbulda elektrik kesintisi

İstanbulda elektrik kesintisi


İSTANBUL (A.A) - İstanbulda bazı bölgelere yarın ve 18 Mayısta elektrik verilemeyecek.
     Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞden yapılan açıklamaya göre, Beykozda yarın 09.00-16.00 saatlerinde Ömerli Şebeke civarı, Ömerli Belediye yanı ana cadde, Mega Oto, Mutluhan, Meşeli Evler, Ömerli Villalar, ODC Yolu Bülent Doğan, İzmir Evleri, ODC Ömerli Evleri ve Teknik İnşaat ile 18 Mayısta C. Akdoğan, Kaya Sultan, Marmara ve Korkut sokaklarda elektrik kesintisi uygulanacak.
     Ataşehirde 18 Mayısta 09.00-15.00 saatlerinde Y. Çamlıca Mahallesi, Acarlalar Sitesi, K. Bakkalköy Çiçekkent, Işıklar, Prof. Hıfzı Özcan caddeleri, Taç Spor ve Betav elektrik alamayacak.
     Tuzlada yarın 08.00-16.00 saatlerinde Orhanlı TEM yan yolu Öz Çelik Makine, Orhanlı Anadolu Mahallesi, Aydın Çakmak Kaya, Mustafa Arıkan, Acarlar, Bakırcıoğlu Uluslararası Nakliyat, Yıldız Treyler, Kuzey yan yol Caddesi, Aroğlu Saç, Cem Batarya Orhanlı Tepeören Yolunda elektrik kesintisi yapılacak.
     Kartalda 18 Mayısta 08.00-16.00 saatlerinde Topselvi Mahallesi, Seçenler, Atölyeler sokaklar, Habaş Fabrikası civarı, Eski Yakacık Caddesi ve civarı, Eski Fabrika Köprü yolu kavşağı ve civarına elektrik verilemeyecek.
     Maltepede yarın 09.00-15.00 saatlerinde Zümrütevler Handegül, Mevlana ve Semazen sokaklar, Feyzullah, İnönü, Cengiz Topel caddeleri, Ezel ve Sülün sokaklar civarı ile 18 Mayısta Namık Kemal Caddesi, Menekşe Sokak civarı, Eraykent Siteleri, Bağdat Caddesi Saldıray Sokak, Altayçeşme İstiklal Caddesi, Mehmetçik ve Hayat sokaklarda elektrik kesintisi uygulanacak.
     Şilede yarın 09.00-17.00 saatlerinde Oruçoğlu köyü, Bıçkıdere köy girişi, Bıçkıdere köy içi, Bıçkıdere köy çıkışı, Artvinler köyü, Kervansaray köy çıkışı, Kervansaray köy girişi ile 18 Mayısta Esenceli, Kömürlük, Üvezli ve Avcıkoru köyleri, Yeşilvadi Jadarma çevresi ile Yeşilvadi köy çıkışına elektrik verilemeyecek.
    
     Muhabir: Metin Tokgöz
<< Önceki Haber İstanbulda elektrik kesintisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER