TFF Bölge Müdürü Eserdi, Gençlik Hizmetleri

TFF Bölge Müdürü Eserdi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fındıklıyı ziyaret etti


MALATYA (A.A) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, beraberinde TFF Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ve TFF Akreditasyon sorumlusu Cem Akdağla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklıyı ziyaret etti.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Fındıklının makamındaki ziyarette, Spor Toto 3. Lig 1. Grupta play-off müsabakalarının detayı hakkında istişare toplantısı yapıldı.
     Müsabakaların gerçekleştirileceği İnönü Stadyumunun protokol düzeni ve diğer iş ve işlemlerle ilgili toplantının yapıldığı ziyaret kapsamında TFF Maç Planlama Müdürü Yalçın tarafından Fındıklıya TFF bayrağı ve rozeti hediye edildi.
     Fındıklı da Malatyanın bu ve benzeri organizasyonların her zaman üstesinden geldiğini, bu müsabakaların problemsiz bir şekilde tamamlanabilmesi için İl Müdürlüğü olarak üzerlerine düşen her türlü katkıyı vereceklerini belirtti. Katılan takımlara başarılar dileyen Fındıklı, "Lige çıkan kim olursa olsun asıl kazanan Türk futbolu olsun diyorum" dedi.
    
     Muhabir: Malatya
     Yayıncı: Tuba Karahan
<< Önceki Haber TFF Bölge Müdürü Eserdi, Gençlik Hizmetleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER