İstanbul Büyükşehir Belediyespor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Trabzonspor maçından notlar -Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, kaleci Tolganın yerine Onura, Colmanın yerine ise Adriana ilk 11de şans tanıdı


İSTANBUL (A.A) - Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Spor Toto Süper Ligde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynanan maçta, kadroda iki değişiklik yaptı.
     Ziraat Türkiye Kupasında Kasımpaşa ile hafta içinde 120 dakikalık bir mücadele yapan ve penaltılarla tur atlayan bordo-mavili takımın tecrübeli teknik adamı, son maçta kalede görev alan Tolga Zengini yedek soyundurdu. Bordo-mavili takımın teknik direktörü, bu oyuncunun yerine lig mücadelesinde Onur Recep Kıvraka görev verdi.
     Güneş, Kasımpaşa karşısında sonradan oyuna giren ve attığı golle takımının kupada tur atlamasında büyük pay sahibi olan Adrian Mierzejewskiye ilk 11de şans verdi. Tecrübeli teknik adam, Kasımpaşa maçında ilk 11de sahaya çıkan Colmanı ise kadroya dahil etmedi.
    
     -İstanbul Büyükşehir Belediyesporda iki eksik-
    
     Trabzonsporu konuk eden İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise iki eksikle güçlü rakibinin karşısına çıktı.
     Spor Toto Süper Ligde geçen hafta Fenerbahçe ile karşı karşıya gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesporda sarı kart cezalısı Kamil Zayattein yanı sıra, sakatlığı bulunan Turgay Bahadır bordo-mavili rakiple oynanan karşılaşmada forma giymedi.
     Sarı kart cezası nedeniyle Fenerbahçe maçında forma giymeyen Can Arat ise cezasını tamamlayarak bugünkü maçta sahaya çıktı.
    
     -Trabzonsporlu taraftarların ilgisi-
    
     Karşılaşmaya Trabzonsporlu taraftarlar ilgi gösterdi.
     Bordo-mavili taraftarlar, soğuk ve yağışlı havaya rağmen Atatürk Olimpiyat Stadındaki yerlerini aldılar. Mücadeleyi 25 bine yakın taraftar izledi.
     Bu arada, taraftarların Onur Recep Kıvrak ile 2023e yazılı pankartı dikkati çekti. Bordo-mavililer, ayrıca kulübün başkanı Sadri Şenerin resminin bulunduğu ve üstünde Asla yalnız yürümeyeceksin yazılı pankartı tribüne astılar.
     Ev sahibi takım İstanbul Büyükşehir Belediyesporun az sayıdaki taraftarı da kendilerine ayrılan bölümden takımlarını destekledi. Boz Baykuşlar isimli taraftar grubu, Maya takvimine dayanan kıyamet inanışının yarattığı ilgiyle, 21 Aralıkta büyük bir kitleyi ağırlaması beklenen Şirince Köyüne göndermede bulundu. Taraftarlar, Şirince, ne olur ne olmaz yazılı pankart açtı.
    
     Muhabir: Ercan Doğan / Çetin Arslancan
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber İstanbul Büyükşehir Belediyespor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER