İstanbul ve Alanyadaki uyuşturucu operasyonu

İstanbul ve Alanyadaki uyuşturucu operasyonu -Gözaltına alınan 14 kişiden 9u tutuklandı


ANTALYA (A.A) - Alanya ve İstanbulda düzenlenen eş zamanlı operasyon kapsamında gözaltına alınan 14 kişiden 9u tutuklandı.
     Alanya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğinin 4 aydır sürdürdüğü teknik ve fiziki takibin ardından biri İstanbulda, 13ü ise Alanyada olmak üzere gözaltına alınan 14 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
     Savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edilen 14 kişiden Erdem K. (30), Murat Y. (29), Adem Y. (30), Ümit P. (27), Cihan S. (27), Zeki Ö. (26), Osman T. (30), Özgür A. (31) ve Murat K. (37) uyuşturucu madde ticareti yaptıkları gerekçesiyle tutuklandı. Diğer 6 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
     Alanya ve İstanbulda 4 ay süren takibin ardından 6 Haziranda düzenlenen operasyonda 10 ayrı eve eş zamanlı baskın düzenlemiş, 10 kişi gözaltına alınmıştı. Bu kişilerin verdiği bilgiler doğrultusunda daha sonra 4 kişi daha gözaltına alınmıştı.
     Operasyonda şüphelilerin kaldıkları evlerde yapılan aramada 3 kilo esrar, 10 gram kokain ve hassas terazi ele geçirilmişti.
    
     Muhabir: Fazıl Tunç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber İstanbul ve Alanyadaki uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER