İtalyan kazazede devlet hastanesine hayran kaldı

İtalyan kazazede devlet hastanesine hayran kaldı -Turgutlu yakınlarında geçirdiği trafik kazası sonrası devlet hastanesine kaldırılan İtalyan vatandaşı Masiero: -Gerçekten bu hastane için yöneticileri tebrik ediyorum (Foto


MANİSA (A.A) - Kuru üzüm ticareti yapmak üzere İtalyadan Türkiyeye gelen ve Turgutlu yakınlarında trafik kazası geçiren İtalyan vatandaşı, tedavi için kaldırıldığı Turgutlu Devlet Hastanesine ve sunulan hizmete hayran kaldı.
     İtalyada genel müdür olarak görev yaptığı şirket adına kuru üzüm alımı yapmak üzere görüşmelerde bulunmak için uçakla İzmire gelen ve havaalanından kiraladığı otomobille Manisanın Turgutlu ilçesine hareket eden Giorgio Masiero, ilçe yakınlarındaki Armutlu Kavşağında trafik kazası geçirerek yaralandı.
     Ambulansa Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırılarak genel cerrahi servisinde tedavi altına alınan Masiero, hastanenin fiziki koşullarına ve verilen sağlık hizmetine hayran kaldı.
     Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhanın da hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettiği Masiero, bu ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, talihsiz bir kaza geçirerek yaralandığını, ancak getirildiği hastanenin, özel bir hastane olmamasına rağmen sahip olduğu imkanların kendisini çok şaşırttığını ifade etti.
     Bir kamu hastanesinin bu kadar modern olmasının hayranlık verici olduğunu dile getiren Masiero, Gerçekten bu hastane için yöneticileri tebrik ediyorum. Bir belediye başkanının da gelip benimle ilgilenmesi Türk insanının insanlığa verdiği değeri ortaya koydu. Bir kaza ile şahit olduğum bu güzellikleri ömür boyu unutmayacağım. İtalyada her zaman dile getireceğim dedi.
    
     Muhabir: Erkan Şimşek / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber İtalyan kazazede devlet hastanesine hayran kaldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER