İTO Başkanı Yalçıntaş, KTB ve KSOyu

İTO Başkanı Yalçıntaş, KTB ve KSOyu ziyaret etti


KONYA (A.A) - İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Murat Yalçıntaş, Konya Ticaret Odası (KTO), Konya Ticaret Borsası (KTB) ve Konya Sanayi Odasını (KSO) ziyaret etti.
     Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Yalçıntaş, KTBnin Elektronik Satış Salonunun Türkiyede bir model olduğunu belirterek, KSO ziyaretinde de Konyadan övgüyle bahsetti.
     Sistemin, hızlı, güvenli, teknik ve hakkaniyetli bir satış için çok ideal olduğunu dile getiren Yalçıntaş, yaptıkları hizmetten dolayı KTB Başkanı Uğur Kaleli ve yöneticilerine teşekkür etti.
     Son yıllarda KTBnin çok geliştiğini ve adından söz ettirdiğini ifade eden Yalçıntaş, Konya Ticaret Borsasının geleceğe yönelik projeksiyonlarından da son derece etkilendik. Konyanın güven, vefa ve samimiyet olduğunu bizlere gösteren Kaleli ve ekibine başarılar diliyoruz dedi.
     KTB Başkanı Uğur Kaleli ise heyetin ziyaretini, bir başkentten diğer bir başkente yapılan tarihi, kültürel ve ekonomik bir ziyaret olarak gördüklerini, bu açıdan Yalçıntaş ve İTO meclis üyelerini Konyada ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.
     Stratejik Plan dahilinde Elektronik Satış Salonunu yaptıklarını ve lisanslı depo inşaatına başladıklarını belirten Kaleli, bir sonraki aşamada Ürün Borsacılığı ve Vadeli İşlem Borsacılığının altyapısını da oluşturacaklarını söyledi.
    
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber İTO Başkanı Yalçıntaş, KTB ve KSOyu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER