İzmirde uyuşturucu operasyonu

İzmirde uyuşturucu operasyonu -Çeşmede uyuşturucu ticareti yapan şebekeye yönelik, yaklaşık 8 ay süren teknik takibin ardından düzenlenen operasyonda yakalanan zanlılardan 21i tutuklandı


İZMİR (A.A) - İzmir ve Çeşme ilçesinde, uyuşturucu ticareti yapan bir şebekeye yönelik düzenlenen operasyon sonucunda 21 kişi tutuklandı.
     İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) koordinasyonunda Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği ekiplerince ilçe merkezinde uyuşturucu ticareti yapan bir şebekeye yönelik yaklaşık 8 aydır sürdürülen teknik takip ve izleme çalışmalarının ardından operasyon düzenlendi.
     Operasyonda, İzmir merkez ve Çeşme ilçesinde uyuşturucu madde satıcısı, aracısı ve kullanıcısı konumundaki 60 kişi gözaltına alındı.
     Gözaltına alınan kişilerin üzerlerinde ve belirlenen adreslerde yapılan aramalarda ise 6 kilo esrar, bir miktar sentetik uyuşturucu hap ve kokain ile 1 tabanca ele geçirildi.
     Operasyonda gözaltına alınan kişilerden uyuşturucu kullanıcısı olarak ifadesi alınan 37 kişi, savcılık talimatıyla salıverildi.
     Uyuşturucu madde satıcılığı ve uyuşturucu madde temininde aracılık yaptıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen diğer zanlılardan 21i çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı, iki zanlı da tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
    
     Muhabir: Göksel Kayseri / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber İzmirde uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER