İzmirdeki yılbaşı kutlamasında yaralanan çocuk

İzmirdeki yılbaşı kutlamasında yaralanan çocuk -Beyin ölümü gerçekleşen 11 yaşındaki çocuğun babası Dallı: Benim Arifim öldü, başkaları ölmesin. Kurşunu atan kişi yakalansın istiyorum -Beyin ölümü gerçekleşti ama kalbi zayıf


İZMİR (A.A) - İzmirdeki yılbaşı gecesi havai fişek gösterisini izlediği sırada ensesine isabet eden kurşunla yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen 11 yaşındaki Arifin babası Şerafettin Dallı, Benim Arifim öldü, başkaları ölmesin. Kurşunu atan kişi yakalansın istiyorum dedi.
     Şerafettin Dallı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde beyin ölümünün gerçekleştiğini ancak makineye bağlı vücudunda kalbinin zayıf da olsa atmaya devam ettiğini belirtti.
     Hastanede 9 gün bekledikten sonra aldıkları beyin ölümü haberiyle yıkıldıklarını, eşinin ilaçlarla ayakta durabildiğini dile getiren Dallı, Arifin kardeşlerinin de çok üzgün olduğunu anlattı.
     Dallı, yaşam destek ünitesine bağlı tutulan oğulları için umutların tükendiğini belirterek, Benim Arifim öldü, başkaları ölmesin, kurşunu atan kişi yakalansın istiyorum diye konuştu.
     Oğullarının organlarını bağışlama konusunda henüz bir karar vermediklerini de ifade eden Dallı, Beyin ölümü gerçekleşti ama kalbi zayıf da olsa atıyor. Organ bağışı önerisinde bulundular ama bize biraz zaman tanısınlar şeklinde konuştu.
     İzmir Bornovada 11 yaşındaki Arif Dallı, yılbaşı kutlaması için gittikleri dedesinin evinin çatısında havai fişek gösterisini izlediği sırada ensesine isabet eden kurşunla ağır yaralanmış, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.
    
     Muhabir: Efsun Yılmaz / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber İzmirdeki yılbaşı kutlamasında yaralanan çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER