İzmire yapımı planlanan stat

İzmire yapımı planlanan stat -Karşıyaka Spor Kulübünden açıklama: Stadımızın ihale aşamasına geldiğini öğrenmek, bu 100 yıllık hayalimize bir adım daha yaklaşmak bizleri son derece mutlu etmiştir


İZMİR (A.A) - Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu, İzmire yapımı düşünülen stadın ihale aşamasına geldiğini öğrendiklerini, bu durumun kendilerini çok mutlu ettiğini bildirdi.
     Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıçın yaptığı açıklama çerçevesinde İzmire yapılması planlanan stadın ihale aşamasına geldiğini öğrendiklerini belirten kulüp yönetimi, yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
     Stadımızın ihale aşamasına geldiğini öğrenmek, bu 100 yıllık hayalimize bir adım daha yaklaşmak bizleri son derece mutlu etmiştir. Spor Bakanımızın, Stadyumları sadece futbol sahası olarak görmüyoruz. Kentlerin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını da gözetiyoruz şeklindeki düşüncelerini de Karşıyaka Spor Kulübü camiası olarak büyük bir memnuniyetle paylaştığımızı belirtmek istiyoruz. İzmirin kuzey aksına inşa edilecek stadın, Türkiyedeki bir çok benzeri gibi ağır mali yükler altında bulunan kulübümüzün geleceğini kurtarmak ve daha çok sayıdaki gencimize spor olanağı yaratabilmek adına, kulübümüze gelir getirecek, altyapılarımızı destekleyecek ve bölgemizin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına katkı koyacak bir proje içeriğinde ve lokasyonda yer alması camiamızın ortak arzusudur.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber İzmire yapımı planlanan stat Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER