İzmir Ticaret Odası seçimleri

İzmir Ticaret Odası seçimleri -Mimar Kemalettin Caddesinde İZTO meslek komitesi seçimlerinde farklı listeleri destekledikleri ileri sürülen iki grup arasında yaşanan kavgada, 3 kişi sopalarla darpedildi -Taraflar arasındaki kav


İZMİR (A.A) - İzmir Ticaret Odasında (İZTO) yapılan meslek komite üyelerinin belirlendiği seçimlerde farklı listeleri destekledikleri iddiasıyla iki grup arasında yaşanan kavgada, 3 kişi sopalarla darp edildi.
     Olay, işyerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
     Çankaya semti Mimar Kemalettin Caddesinde tekstil işiyle uğraşan Şinasi Köseoğlu ve beraberindekiler, iş yeri önündeki grup ile yaşadıkları tartışmanın ardından sopalarla darp edildi.
     Köseoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, İZTO meslek komitesi seçimlerine tekstil iş kolu olan 16. meslek komitesine aday olduğunu, komşu iş yerinin işletmecisi olan ve daha önce adaylığını açıklayan A.Snin bu nedenle kendisine husumet beslediğini söyledi. Sonuçlanan seçimleri A.Snin kazandığını, bu kişi ve beraberindekilerin bugün iş yerinin önünde yolunu keserek tehditler savurduğunu, aralarında tartışma yaşandığını öne süren Köseoğlu, şöyle konuştu:
     "Olayı fark eden oğlum Alpkan Köseoğlu, iş yerinde bulunan Zafer Kocaoğlu ve Sakaryadan gelmiş olan müşterim Vahit Çelik, araya girerek tartışmayı yatıştırmaya çalıştı. Bu sıra A.Snin telefon açmasının bir kaç dakika sonrasında, adeta hazırda bekleyen bir grup ellerinde sopalarla olay yerine gelerek üzerimize saldırdı. Oğlumla birlikte Zafer Kocaoğlu ve Vahit Çeliki darp ettiler. Başına darbe alan Çelike 8 dikiş atıldı."
     Adli Tıp Kurumundan darp raporu aldıklarını, olaya karışan A.S, S.Ç, E.A ve diğer 4 kişiden şikayetçi olduklarını bildiren Köseoğlu, İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Demirtaşı da eleştirdi.
     Yaşanan olaylar, Köseoğlunun iş yerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım / Nevbahar Kabaklı
     Yayıncı: Serdar Yılmaz
<< Önceki Haber İzmir Ticaret Odası seçimleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER