İzmit Belediye Başkanı Doğan:

İzmit Belediye Başkanı Doğan: -Elim bir trafik kazası sonucu kaybettiğimiz Leyla Atakanı anmanın, Ona saygı duyduğumuzu göstermenin en güzel yolu İzmiti bir adım daha ileriye götürecek çalışmalara imza atabilmektir


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Elim bir trafik kazası sonucu kaybettiğimiz Leyla Atakanı anmanın, Ona saygı duyduğumuzu göstermenin en güzel yolu İzmiti bir adım daha ileriye götürecek çalışmalara imza atabilmektir dedi.
     Doğan, Leyla Atakanın 42. ölüm yılı dolayısıyla yaptığı açıklamada, Leyla Atakanı minnetle andıklarını belirterek, Türk siyasetinin ilk kadın il başkanı ve İzmitin ilk kadın belediye başkanı Leyla Atakanın Türk siyasi tarihinde önemli bir yere sahip, adil ve tarafsız yönetim anlayışı ile örnek bir siyasetçi olduğunu ifade etti.
     Doğan, şunları kaydetti:
     Belediye başkanlığı yaptığı dönemde İzmite büyük katkılar sağlamış olan Leyla Atakan, yaptığı hizmetlerle bugün dahi İzmitliler tarafından hatırlanmakta, saygı ve minnet ile anılmaktadır. Elim bir trafik kazası sonucu kaybettiğimiz Leyla Atakanı anmanın, Ona saygı duyduğumuzu göstermenin en güzel yolu İzmiti bir adım daha ileriye götürecek çalışmalara imza atabilmektir. İzmite unutulmayacak hizmetler vermiş Leyla Atakanı, çalışma arkadaşları İsmail Kolaylı, Abdurrahman Yüksel ve Feridun Özbayı aramızdan ayrılışlarının 42. yılında saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.
    
     Muhabir: Yunus Emre Günaydın
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber İzmit Belediye Başkanı Doğan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER