İZVAKtan Bakan Yıldırıma Güçlü altyapı güçlü

İZVAKtan Bakan Yıldırıma Güçlü altyapı güçlü İzmir sunumu


İZMİR (A.A) - İzmir Gücü Spor Vakfı (İZVAK) Yönetim Kurulu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırıma Güçlü altyapı, güçlü İzmir projesini sundu.
     İZVAKtan yapılan yazılı açıklamaya göre, dün İzmirde çeşitli etkinliklere katılan Bakan Yıldırımı kahvaltıda konuk eden İZVAK yönetimi, Güçlü altyapı, güçlü İzmir projesini anlattı.
     İzmir kulüplerinin altyapılarının modern bir yapıya kavuşturulması, uluslararası antrenör eğitimleri, tesis inşa edilmesi ve malzeme desteği sağlanması gibi konuları kapsayan projeyi detaylarıyla paylaşan İZVAK yönetimi, Yıldırımdan bu konuda destek istedi.
     İZVAK yöneticileri, taraftar eğitimi konusunda İzmirin pilot il yapılmasına yönelik hazırlanan ve Türkiye Futbol Federasyonuna sunulan proje ile TSYD Ege Dostluk Kupasına projeyi de destek talebiyle Bakan Yıldırıma aktardı.
     İzmirin futbolda il olarak Süper Lig düzeyine yükselmesi gerektiğinin altını çizen Yıldırımın, Bucaspor ve Bucaspor Futbol Akademisinden ayrıldığını açıklayan Seyit Mehmet Özkana İZVAK çatısı altında bu altyapı organizasyonunu yeniden kurmasını önerdiği kaydedildi.
     AVEA Üst Yöneticisi (CEO) Erkan Akdemirin de etkinlikte yer aldığı bildirildi.
    
     Muhabir: Halil Şahin
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber İZVAKtan Bakan Yıldırıma Güçlü altyapı güçlü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER