Kaçırılan kamu görevlilerinin serbest bırakılması

Kaçırılan kamu görevlilerinin serbest bırakılması -Astsubay Başçavuş Abdullah Söpçelerin annesi Hazel Söpçeler: -Bugünümüze şükürler olsun. Devletimize teşekkür ediyorum


KIRKLARELİ (A.A) - Diyarbakırın Lice ilçesinde yaklaşık 2 yıl önce teröristlerce kaçırılan Astsubay Başçavuş Abdullah Söpçelerin annesi Hazel Söpçeler Bugünümüze şükürler olsun. Devletimize teşekkür ediyorum dedi.
     Terör örgütü PKK tarafından kaçırılan kamu görevlilerinin serbest bırakılmasıyla ilgili gelişmeleri Babaeski ilçesine bağlı Büyükmandıra beldesindeki evinde televizyondan izleyen anne Hazel Söpçelerin gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.
     Torunum Melis babasına kavuşacak, şükürler olsun diyen Söpçeler, oğluyla henüz telefonla konuşama fırsatı olmadığını, sağ salim oğuluna kavuşacağı için çok mutlu olduğunu söyledi.
     Oğluna kavuşmak için çok dua ettiğini ve duaların kabul olduğunu anlatan anne Hazel Söpçeler, şöyle devam etti:
     Oğlumun sesini daha duymadım ama Türkiyeye geldi çok şükür Allaha. Allahıma binlerce şükürler olsun yarabbim. İnşallah yakın zamanda çok az kaldı kavuşacağım oğluma. Mutluluğumu herkesle paylaşacağım. Bugünümüze şükürler olsun. Devletimize teşekkür ediyorum. Bizlere dua eden herkese teşekkür ederim.
     Abdullah Söpçelerin kız kardeşi Ayşegül Söpçeler de söyleyecek bir söz bulamadığını ifade ederek, Sabırsızlıkla ağabeyimin gelmesini bekliyoruz. 21 aydır çektiğimiz sıkıntılar sonunda nihayet bitiyor. Heyecanla bekliyoruz dedi.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci / Salih Baran
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Kaçırılan kamu görevlilerinin serbest bırakılması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER