Kadirlide baz istasyonu tepkisi

Kadirlide baz istasyonu tepkisi


OSMANİYE (A.A) - Kadirlide, mahallelerine baz istasyonu kurulmasını istemeyen vatandaşlar, Kaymakam Necip Çakmak ve Belediye Başkanı Ömer Tarhandan destek istediler.
     Mahalle sakinleri, ellerinde dövizlerle Cemalpaşa Mahallesi Sumbas Kestirler mevkisinde kurulmaya çalışılan baz istasyonuna tepki gösterdiler.
     Belediye Başkanı Ömer Tarhan, vatandaşları kabulünde yaptığı konuşmada, belediye olarak baz istasyonu kurulmasına karşı olduklarını ve bu konuda hukuki yönden gerekli tüm desteği vereceğini söyledi.
     Asıl mesleğinin hekim olduğunu ve baz istasyonların kurulmasına karşı olduğunu ifade eden Tarhan, "Halkın sağlığı her şeyin üstündedir. Ben de bir doktor olarak buna hiçbir zaman müsaade etmeyeceğim. Belediye olarak baz istasyonun kurulmasına karşı yapacak bir şeyimiz yok. Sadece size hukuki yönden destek verebiliriz. Her zaman yanınızdayız" dedi.
     Kaymakam Necip Çakmak ise kendilerinin yapacak bir şeyi olmadığını ve verecekleri imzalı dilekçeyi Ulaştırtma Bakanlığına gönderebileceklerini söyledi.
     Mahalle Muhtarı Adem Haytaoğlu da mahalle sakinleri olarak kurulması planlanan baz istasyona karşı olduklarını ve sonuna kadar mücadele edeceklerini belirtti.
     Mahalle sakinlerinden 78 yaşındaki Fatma Kurum ise çocuklarının ve kendilerinin geleceği ile sağlıklı bir yaşam adına bas istasyonunun kurulmaması istediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Menderes Özat-Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber Kadirlide baz istasyonu tepkisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER