Regaib Kandili

Regaib Kandili -AK Parti Mersin Milletvekili Uzun ve Toroslar Belediye Başkanı Tuna Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı


MERSİN (A.A) - AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Uzun mesajında, "Üç Ayların" Allahın kullarına bahşettiği bağışlanma ayları olduğunu ifade etti.
     Regaib Kandilinin "Üç Ayların" başlangıcı ve Ramazan-ı Şerifin müjdecisi olduğunu belirten Uzun, "Bu gece ile artık, bolluk, bereket, iyilik ve sevginin kalbe dolduğu üç aylara ulaşmış ve de on bir ayın sultanı Ramazanın gölgesini üzerimizde hissetmiş bulunuyoruz. Bu vesileyle insanların birbirine karşı daha hoşgörülü ve saygılı davrandığı bu ayların toplumumuzda var olan iç huzur ve kardeşliği daha da pekiştireceği kanaatindeyim" ifadelerini kullandı.
     Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise toplum olarak manevi duyguların daima ön planda tutulması gerektiğini belirterek şunları kaydetti:
     "İçinde bulunduğumuz şartları göz önünde bulundurursak daha fazla paylaşmaya, daha fazla güç birliğine ihtiyacımızın olduğu önemli bir gerçektir. Bu gece her zamankinden daha fazla Cenab-ı Allaha yaklaşma gayretinde bulunulması gerekir. Bu geceler insanlarımızın var olan huzur ve beraberliğimizi pekiştirmek için birer vesiledir. Manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği bu kutsal gecede, yapılacak tüm dualar diliyorum ki ailelerimiz, milletimiz, ülkemizin dirliği adına kabul olur."
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER