Gençlik haftası

Gençlik haftası -Kemer Belediye Başkanı Gül: -"Yarının yetişkinleri gençlere mutlu, huzurlu ve donanımlı olabilmeleri için her türlü desteğin verilmesi gerekir"


ANTALYA (A.A) - Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, yarının yetişkinleri gençlere mutlu, huzurlu ve donanımlı olabilmeleri için her türlü desteğin verilmesi gerektiğini belirterek belirtti.
     Gençlik haftası dolayısıyla mesaj yayınlayan Gül, gençliğin, bir milletin en önemli manevi varlığı, sarsılmaz kuvveti ve en dinamik kesimi gençliğin milletin umudu, yarınlarının teminatı olduğunu ifade etti.
     Gençlere değer veren, en iyi şekilde yetiştirip kişilikli ve özverili kuşaklar olarak yarınlara hazırlayan milletlerin geleceğe güvenle bakabileceklerini vurgulayan gül, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     "Yarının yetişkinleri olan gençlerin mutlu, huzurlu ve donanımlı olabilmeleri için her türlü desteğin verilmesi, iyi yetişmeleri konusunda önlerine çıkan sorunların giderilmesi hepimizin görevi olmalıdır. Gençliğin fizik, ruh ve fikir sağlamlığı, milletin geleceğini tayin eder. Özellikle genç bir nüfusa sahip Türkiye için bu imkanın iyi şekilde değerlendirilmesi, Türk milletinin hak ettiği muasır medeniyetler seviyesine erişmesi, hatta bunu aşması için gereklidir. Çünkü gençlerimiz, ülkemizin sadece zenginliği değil aynı zamanda dinamizminin ve değişim potansiyelinin de kaynağıdır."
    
     Muhabir: Yunus İçen
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER