Kadirlide engellileri sevindiren hediye

Kadirlide engellileri sevindiren hediye


OSMANİYE (A.A) - Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı (KAVAK) şubesi tarafından ihtiyaç sahibi 3 aileye, düzenlenen törenle tekerlekli sandalye verildi.
     KAVAK Kadirli Şubesi Başkanı İbrahim Boysal, dernek binası önünde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, sorunların paylaşınca azalacağını belirterek, kültürel, eğitim ve diğer yardım çalışmalarının devam edeceğini söyledi.
     Boysal, vakıf olarak 17 yıldan bu yana yönetim kurulu üyeleri ve hayırseverlerin desteğiyle gerekli tespitleri yaptıktan sonra yardımda bulunduklarını belirterek, İstanbulda yaşayan hemşerimiz Sezai Şengönülün katkılarıyla alınan tekerlekli sandalyeleri sahiplerine teslim etmek bizleri çok mutlu ediyor. Ailelerin tespitinde yardımcı olan Belediye, Toplum Destekli Polislik Bürosu ekipleri ve muhtarlara teşekkür ediyoruz. Unutmayalım herkes birer engelli adayıdır dedi.
     Ailelerin teşekkür konuşmasının ardından tekerlekli sandalyelerin teslim edilmesiyle sona eren törene, Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Ceylan, İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, KAVAK yönetim kurulu üyeleri ve muhtarlarla birlikte aileler katıldı.
    
     Muhabir: Menderes Özat
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Kadirlide engellileri sevindiren hediye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER