Kadirlide gazetecilerden Başhekim Gereke ziyaret

Kadirlide gazetecilerden Başhekim Gereke ziyaret


OSMANİYE (A.A) - Kadirlide, Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine atanan Dr. Şamil Gereke Hoşgeldin ziyaretinde bulundu.
     Ziyaretinden dolayı gazetecilere teşekkür eden Başhekim Gerek, hastanedeki hizmetleri en güzel şekilde yürüterek, insanların hastaneden memnun olarak ayrılması için çalışacaklarını ifade etti.
     Gerek, 150 yataklı hastanede vatandaşa en iyi hizmeti sunmak için çalışacaklarını belirterek, Vatandaşımızın hastaneden mutlu, tedavisi veya işlemleri en güzel şekilde yapılmış şekilde ayrılması bizlerin tek isteğidir. Bu doğrultuda çalışmalarımız devam edecek. Görevimizde bizlere destek verenlere, ziyaretinizden dolayı siz değerli gazetecilerimize teşekkür ediyorum dedi.
     Kadirli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Yüksel Kaya ise, sağlığın her işin önünde gelmesi gerektiğini görüşünde olduklarını ve Kadirlide sağlık alanında önemli çalışmalar yapıldığını belirterek, Başhekim Gereke yeni görevinde başarılar diledi.
     Sohbet şeklinde geçen ziyarete, Hastane Müdürü Davut Bozca, Kadirli Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yerel, bölgesel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Kadirlide gazetecilerden Başhekim Gereke ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER